19 Kasım 2014 Çarşamba


Blog yazmaya karar verdiğimde konusu hakkında çok düşündüm. Ailesinden ayrı şehirde yaşayan bir öğrenci olarak ve yemek yapma konusunda yetenekli olmadığım için genelde dışarıda yemek yiyen birisiyim. Bu nedenle blogumuda okuduğum şehir olan İzmir’de nerede ne yesek? konusunda açmaya karar verdim.


İlk yazımı da Karşıyaka'da oturan ve tatlıya oldukça düşkün olduğum için Bravo Pastanesi'yle başlamak istedim.Karşıyaka Bostanlı’da oturup Bravo Pastanesi'ni bilmeyen yoktur. Bravo Pastanesi yıllardır aynı yerde olan ve butik bir pastane olarak çalışmakta.





Bravo Pastanesi'nin en meşhur ve bilinen tarafı dondurmaları. Bravo'nun dondurması için İzmir'in bir ucundan hiç üşenmeden gelinebilir. Oldukça renkli ve taze yaz günlerinin kesinlikle vazgeçilmezi.


                                                                              
Dondurmasının yanında tatlıları vazgeçilmezim. Bana sorarsanız en güzel tatlısı çikolataya bayılan     bir insan olduğum için çikolatalı pay. Bunun yanı sıra genelde arkadaşlarımın ve çoğu insanın tercihi ise çilekli ve meyveli tartları. Çilekli rulo pastası da Bravo'nun en iyileri arasında.




Bravo Pastanesi Bostanlı'nın buluşma noktası da denilebilir.Arkadaşlarınızla buluşup çay kahve içip sohbet etmek için bile tercih edilebilir.Servisi ve çalışanları oldukça güler yüzlü herşey tatlı tadında.:)





                         
             


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder